Lacuire

Lacuire confectii metalice pentru o rezistenta crescuta!

Pe cat este de puternic metalul, pe atat de  usor poate fi distrus de rugina. Astfel, prin procesul de lacuire nu avem grija doar de aspectul estetic al portilor si gardurilor metalice, ci si de rezistenta acestora in timp. Dupa aplicarea vopselei, fiecare produs beneficiaza de un strat de lac special, al carui rol este acela de a proteja suprafetele metalice impotriva intemperiilor si de a preveni aparitia coroziunii.

In acest mod, frumusetea creatiilor metalice va rezista o perioada lunga de timp, fara schimbari estetice vizibile. Aspectul gardurilor si portilor metalice este principalul motiv pentru care oamenii aleg acest tip de produs. De aceea, noi incercam sa realizam finisaje ireprosabile, intr-o gama cat mai variata de modele, iar procesul de lacuire ocupa un loc important in pregatirea produsului finit.

Folosim numai produse de inalta calitate pentru lacuire!

Calitatea atrage dupa sine rezultate remarcabile, tocmai de aceea firma noastra utilizeaza lacuri speciale pentru garduri, porti si elemente metalice. Specialistii nostri fac o selectie riguroasa in ceea ce priveste produsele de specialitate utilizate pentru protectia confectiilor metalice, astfel ca se folosesc numai acele produse de lacuire  care garanteaza finisaje de calitate superioara, la preturi corecte.

Acest ultim strat de lac aplicat suprafetelor metalice ofera o protectie desavarsita produselor noastre, care sunt montate in exterior si care trebuie sa reziste zilnic variatiilor de temperatura,rezelor UV, umiditatii etc. In plus, impreuna cu vopseaua, acest lac formeaza o bariera puternica impotriva loviturilor si chiar agresiunii unor substante chimice, pe langa protectia anticoroziva asigurata pe termen lung.

Afla totul despre lacuire!

Asadar, daca sunteti interesati de produsele folosite de specialistii nostri si modul de aplicare, precum si sugestii de ingrijire si intretinere a confectiilor metalice, noi va stam oricand la dispozitie cu informatii. Deoarece ne dorim sa pastram un nivel de calitate, apelam la cele mai bune produse de lacuire, riscul de deteriorare fiind astfel eliminat.