Montaj

Montaj confectii metalice de inalta calitate

Indiferent ca ati comandat o poarta sau un gard, acestea nu vor fi livrate gata asamblate, ci vor avea nevoie de montaj. De aceea, o echipa de specialisti se va deplasa la fata locului si va incepe sa potriveasca manual fiecare piesa. Acest proces este unul complex si cere indemanare, atentie si precizie, dar si accesorii pentru structuri metalice de calitate superioara.In cazul in care modelul prezinta insertii de marmura, sticla sau lemn, procesul devine si mai dificil, insa pentru noi provocarile sunt mereu o modalitate de a experimenta si invata lucruri noi.

Montaj – rapiditate si eficienta!

Cat dureaza montajul? Timpul dedicat montajului poate varia in functie de complexitatea proiectului, de suprafata ce trebuie acoperita cu gard sau de tipul modelului ales. Este evident ca timpul necesar pentru asamblarea si montajul unei porti este mai mic fata de timpul alocat gardurilor metalice. Insa, in medie, echipa noastra reuseste sa termine lucrarea in 24 de ore.

Personalul se deplaseaza la destinatie cu toate instrumentele si accesoriile de asamblare necesare, astfel ca dumneavoastra nu trebuie sa depuneti niciun efort. Pentru ca operatiunea de montaj  sa se realizeze in conditii optime, clientul trebuie sa respecte indicatiile proiectantului, care poate cere construirea unor stalpi din beton sau alte lucrari de specialitate. Respectarea indicatiilor primite va usura munca noastra si va grabi intreaga actiune.

Costuri accesibile pentru montaj!

Serviciul de montaj este pus la dispozitie in schimbul unor tarife variate, in functie de complexitatea lucrarii si dificultatile intampinate de personalul nostru. Cu toate acestea, va asiguram ca pretul final este cat se poate de avantajos si corect. Asadar, daca doriti confectii metalice cu stil si de calitate superioara, apelati la serviciile noastre!