Prelucrare

Prelucrare cu maiestrie pentru rezultate deosebite!

La noi, pasiunea pentru arta fierului se imbina armonios cu talentul specialistilor, viziunea lor moderna si dorinta de a produce garduri si porti metalice de foarte buna calitate. Astfel, posibilitatile sunt nelimitate, spre satisfactia clientilor ale caror exigente sunt din ce in ce mai mari.

Cum se desfasoara procesul de prelucrare? Metalul este incalzit intr-un cuptor special la temperaturi ce pot sa atinga 800°C, dupa care specialistii nostri il modeleaza pana cand cand se obtine forma dorita. Prin folosirea tehnicilor traditionale de prelucrare si uneltelor precum ciocanul si nicovala, ne asiguram ca fiecare produs este autentic.

Fiecare proces de prelucrare inseamna viata!

Intr-adevar, prin procesul de prelucrare, fiecare proiect prinde viata intr-o forma unica. Dragostea de frumos si grija pentru detalii reprezinta valorile care ne-au ghidat de-a lungul activitatii noastre. In plus, partea tehnica , resursele materiale si cele umane sunt principalele aspecte care ne permit sa va oferim produse de inalta calitate.

Totul se desfasoara intr-un atelier propriu, in care dispunem de toate facilitatile necesare, precum aparate de sudura performante, cuptoare de prelucrare a fierului, masini de taiat si multe altele. De asemenea, utilizam materii prime de foarte buna calitate si avem grija ca dimensionarea , ornamentarea si vopsirea profilurilor obtinute sa fie excelente.

Un alt aspect important este faptul ca grosimea si dimensiunea barelor de metal care vor intra in structura  produsului final, difera de la proiect la proiect si influenteaza costul lucrarilor. Insa, specialistii nostri va expun inca de la inceput toate informatiile pe care trebuie sa le stiti. Numai prin comunicare si o colaborare stransa dintre firma si client, reusim sa obtinem rezultate deosebite de fiecare data.

Alege un proces de prelucrare modern!

Talentul, pasiunea si arta de a prelucra metalul nu ar fi indeajuns pentru a da nastere unor lucrari unice, pline de eleganta si rafinament. Este nevoie de materie prima adecvata, un spatiu de prelucrare dotat cu aparatura si instrumentele necesare, dar si de cunostintele specialistilor. Numai asa putem finaliza proiectele in timp util, oferind in acelasi timp calitate si originalitate.