Proiectare

Proiectare – un singur pas de la idee la produs!

Orice proiect de succes incepe cu serviciul de proiectare si design,etapa in care ideile prin contur. Firma noastra va intampina cu servicii de proiectare garduri metalice, porti metalice si elemente metalice, adaptate in functie de pretentiile si dorintele dumneavoastra. Dispunem de un personal bine pregatit, capabil sa raspunda cerintelor tuturor clientilor, dar si infrastructura necesara pentru finalizarea produsului. Acestia se ocupa cu atentie de  planificarea fiecarui produs nou, detalii precum materiale utilizate, calitatea si rezistenta acestora sau timpul necesar de executie, fiind doar cateva aspecte

Dumneavoastra veniti cu ideea, noi ne ocupa de proiectare!

Firma noastra va ofera posibilitatea de a pune in practica propriile idei sau de a opta pentru unul dintre proiectele standard din cadrul ofertelor noastre. In ambele situatii, personalul de proiectare si design se asigura ca toate etapele de planificare sunt realizate impreuna cu dumneavoastra. Astfel, specialistii de aici vor schita ideile dumneavoastra pentru o prima impresie, dupa care se vor face modificari in cazul in care sunt necesare, pana cand obtineti rezultatul dorit.

Impreuna vom alege materialele potrivite, vom adapta modelul astfel incat sa se integreze perfect in decorul locuintei si gradinii dumneavoastra si vom decide si asupra culorii. Personalizarea se va face in functie de preferinte, cu ajutorul unor insertii de sticla, lemn marmura etc sau diverse elemente metalice cu rol decorativ. Asadar, avem grija ca fiecare produs sa fie creat intr-o maniera originala, cat mai satisfacatoare pentru client.

Proiectare pentru realizarea unor modele unicat!

De foarte multe ori se intampla ca modelul ales sa nu fie tocmai ceea ce v-ati imaginat. Pentru a fi siguri ca produsele noastre corespund din punct de vedere estetic si constructiv cu ceea ce va doriti, noi optam pentru modele cat mai originale, care sa va aduca satisfactie. Fiecare proiect reprezinta o noua provocare pentru echipa noastra de specialisti, dar si un plus de experienta. Numai asa reusim sa va oferim servicii de proiectare la cele mai inalte standarde, fiind un partener de incredere pentru dumneavoastra!