Transport

Transport confectii metalice in conditii optime

Dupa ce comanda dumneavoastra a fost finalizata, echipa noastra se va ocupa si de transportul acesteia pana in locul in care produsul trebuie sa fie amplasat sau montat. Deoarece suntem o echipa de profesionisti, stim cat este de important ca produsele sa ajunga in cele mai bune conditii pana la destinatie, motiv pentru care ne asumam aceasta responsabilitate de fiecare data.

Experienta si personalul calificat, alaturi de mijloace de transport moderne si eficiente ne ajuta sa oferim servicii de transport excelente. Indiferent de cantitatea si dimensiunile confectiilor metalice, noi reusim sa le livram la timp, dupa care ne ocupam si de montaj.

Tu comanzi, noi ne ocupam de transport!

Inca de la inceput am asigurat transport pentru produsele noastre, deoarece dorim sa fim siguri ca fiecare produs ajunge acolo unde trebuie, fara defecte sau deteriorari , la data stabilita impreuna cu beneficiarul. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, am investit in mijloace de transport adecvate pentru structurile metalice cu greutati ridicate, care au nevoie de stabilitate.

De asemenea, dispunem de utilaje ce ne ajuta sa incarcam si descarcam produsele in cele mai bune conditii, dar si personal pregatit. Avand o experienta vasta, intamplarile neprevazute sunt simple provocari, ce ne ajuta sa ne dezvoltam si sa devenim din ce in ce mai buni. Astfel, va asiguram ca ne putem ocupa de transport la cel mai inalt nivel.

Transport la cele mai bune preturi!

Desigur, tarifele percepute in schimbul serviciilor de transport pot varia in functie de numarul kilometrilor, greutatea incarcaturii si alte aspecte. Insa, noi va asiguram ca practicam preturi corecte si avantajoase pentru client, intrucat dorim mentinerea unor relatii bune  cu toti cei care apeleaza la serviciile firmei noastre. Pentru detalii, nu ezitati sa ne contactati!