Vopsire

Confectii metalice in nuanta dorita prin vopsire!

Deseori, clientii nostri considera ca nuanta naturala a confectiilor din metal este prea rece si doresc o alta culoare. Noi ne-am adaptat cerintelor dumneavoastra si va punem la dispozitie posibilitatea de a alege culoarea preferata prin vopsire.

Iar daca nu sunteti foarte hotarati cum ar trebui sa arate produsul final, specialistii nostri va dau o mana de ajutor si cat mai multe sugestii. De altfel, scopul nostru este sa vopsim produsul in culori placute, in ton cu exteriorul locuintei dumneavoastra, pentru un rezultat de exceptie.

Vopsire cu produse profesionale

Tipurile de vopsea pe care le utilizam in activitatea noastra sunt de foarte buna calitate, apartinand unor brand-uri cunoscute si apreciate pentru profesionalismul lor. Dat fiind ca procesul de vopsire si cel de lacuire sunt ultimele etape in obtinerea finisajului, specialistii nostri au grija  ca produsele sa arate exact asa cum va doriti.

Suprafetele gardurilor , portilor si elementelor metalice sunt dificil de vopsit, dar cu toate acestea, noi dispunem de toate instrumentele necesare pentru usurarea muncii. Fiecare etapa este respectata cu strictete, incepand cu alegerea vopselei impreuna cu clientul si continuand cu pregatirea vopselei si a suprafetei de lucru, revopsirea acolo unde este necesar si aplicarea procedeului de antichizare daca se cere.

Vopsire si intretinere confectii metalice

Noi realizam lucrarile exact asa cum doriti, insa dupa montaj, clientul este cel care devine responsabil  pentru intretinerea gardului sau portii metalice. De aceea, trebuie sa intelegeti ca procesul de vopsire este pe cat de optional, pe atat de obligatoriu. De ce? Pentru ca vopseaua protejeaza suprafata metalica si in acelasi timp ii confera nuanta dorita. Astfel, este important sa retineti recomandarile primite de la specialistii nostri in legatura cu intretinerea acestor produse.